Hodnocení zákazníka: podběráku Max

V letošní sezóně jsem měl desítky dotazů na černou hliníkovou podběrákovou síť, kterou jsem letos několikrát použil. Zřejmě se těší velkému zájmu rybářů z lodí i ostatních! V minulé sezóně jsem měl podběrák na dravce, ale dostal jsem na něj jen dva dotazy. Tento podběrák dělá přesně to samé, ale je mnohem důmyslnější a vypadá lépe.

Co je to za podběrák ?

Otázky typu jaká značka nebo typ, co se do ní vejde, jaká je cena a kde se dá koupit. Mimochodem, tento příspěvek není zamýšlen jako partnerský prodej. Opravdu na něm nic nevydělávám a není to nic jiného než tip od spokojeného uživatele.

Proč je to přesně takhle? Jedná se o podběrák, který usnadňuje vylovení ryby z člunu v rozbouřených vodách, ve vodách plných leknínů nebo v případě, že ryba připlavala do oblasti s velkým množstvím rákosí. To je něco, co může být s běžným podběrákem obtížné nebo někdy téměř nemožné. Silný rám vás pod rybou doslova tlačí a pak - v případě potřeby - můžete použít sílu na střed podběráku, aniž byste se museli obávat, že se rám zlomí. Slyšel jsem, že tomu tak je i u jiných značek. Je také lehčí, kompaktnější a skladnější než kdykoli předtím. Můžete ji dát do člunu nebo zavěsit na batoh.

O kterém podběráku mluvím ?

Fencl Max XXL v plovoucí verzi

Na všechny tyto parametry jsme kladli velký důraz a proto jsme vyvinuli unikátní značkový podběrák Fencl Karásek® ve 4 barevných variantách, aby si mohla vybrat každá malá rybářka i rybář dle své oblíbenosti barev.

 igic      fbic     YouTube-icon