Podběráky Fencl české výroby

Specializujeme se na výrobu podběráků již více než 30 let. Za poslední dva roky, jsme ale naše produkty pozvedly úplně na jinou úroveň. Momentálně si u nás můžete vybrat z více než 20 druhů podběráků, které jsou vytvořeny na základě zkušeností rybářů. Do našich produktů jsme promítli kompaktnost, tak aby rybář nemusel kupovat každý podběrák zvlášť, ale aby si mohl vybrat z různých komponentů, ze kterých si může sestavit podběrák dle vlastních představ. 

3F56B7FE-E08D-4998-85B3-095D51B4BBCE

Letos jsme mezi náš sortiment zařadili revoluční podběrák Carp Premium, který posouvá veškeré hranice v rybařině. 

Podběrák Fencl Carp Premium®

Jeho název už Vám napoví, že se jedná o revoluční kaprový podběrák, který Vás zaručeně nadchne snadným vyjmutím ramen ze středu podběráku, a to během pár vteřin ⇒ zároveň je snadné i zapojení zpět.
  • plovoucí ramena bez přídavných plováků
  • na jeden dotyk se ramena složí jako nůžky a lehkým tahem je vysuneme
  • pogumovaná síť do které se nezachytávají háčky, neabsorbuje vodu a ani pachy, je rychleschnoucí
  • moderní a inovativní technologie zpracování
  • pro trofejní ryby

Důmyslný systém odpojení ramen, je bezkonkurenční a v rybářském průmyslu nemá obdoby. Ramena z kříže jsou odpojena na jeden dotyk, který můžeme provést oběma směry, v ten moment se ramena složí jako nůžky a lehkým tahem je lze vysunout. 

Dostáváme dotazy typu, zda mechanismus podběráku Carp Premium má dlouhou životnost. A my jednoznačně odpovídáme „Ano“, protože u nás myslíme na všechno. Do mechanismu jsme aplikovali samokluzný lak, který jej samovolně promazává během jeho používání.

 Což znamená pro rybáře jediné: Není potřeba žádné složité údržby, stačí střed jednou za čas propláchnout v čisté vodě. Zakládáme si na jednoduchosti a zároveň moderní technologii výroby, který naše produkty posouvá na vyšší level a tím se stávají mez rybáři volbou číslo 1.

Prémiová pogumovaná síť Fencl je samozřejmostí a naše podběráky, tím odlišujeme od ostatních. Mezi rybáři jsou hodně vyhledávané z důvodu, že jsou rychleschnoucí, šetrné k rybám a nezachytávají se v nich háčky. 

Snadná manipulace s Carp Premium je dalším rozhodujícím faktorem, který ve výběru podběráku hraje velkou roli, protože ramena jsou odpojená během pár vteřin a zároveň už nehrozí komplikace se zpětným zapojením. Rybu tak dostaneme do podložky bezpečně a šetrně. Přídavný plovák už není potřeba, protože jsme na ramena podběráku aplikovali černou Black Eva pěnu, díky ní se celý podběrák nadnáší na hladině. 

Dalším vyčnívajícím a užitečným prvkem je magnet na uchycení sítě. V momentě, kdy navedeme rybu do podběráku, se pod její váhou magnet odpojí. 

S Fenclem si u vody jistě užijete zábavu a zároveň Vám usnadní, díky promyšleným detailům rybaření. 

Pro více tipů a vychytávek, sledujte náš Instagram, Youtube a Facebook. 

Petrův Zdar

Team Fencl

igic      fbic     YouTube-icon