Fencl Boilies
Boilies Fencl stojí na návratu ke kořenům kaprařiny, ale v podobě, která odpovídá dnešku - na čerstvých surovinách, vyladěných recepturách a vizuálu.
Za Fencl boilies stojí David – rybář tělem i duší, který se výrobě boilies věnuje více než deset let. Po celou dobu vyráběl a vyvíjel nástrahy pod vlastní značkou, která vznikla z garážové výroby. Právě tyto zkušenosti dnes tvoří základ Fencl boilies.
David přinesl do Fencl nejen know-how, ale i kuchařský přístup k výrobě. Každá surovina má v receptu své místo a smysl. Čerstvé ovoce, kvalitní rybí moučky, přírodní extrakty a fermentační složky nejsou použité proto, aby zněly dobře na obalu, ale proto, že ve vodě fungují.
Receptury vznikaly dlouhodobým testováním v reálných podmínkách, na různých typech vod a v různých ročních obdobích.
Výsledkem jsou boilies, která kapři instinktivně rozpoznávají. Fencl boilies ale není jen o obsahu. Je i o obalu, který přitahuje pozornost a dává jasný signál, že uvnitř je něco výjimečného. Design je promyšlený a sebevědomý – stejně jako samotné nástrahy.
Boilies Fencl je výsledek více než desetileté práce jednoho člověka, podpořené týmem, který mu dává prostor posunout věci dál. Návrat ke kořenům, vylepšený zkušenostmi. Davide, vítej v Teamu Fencl.
